Loodgietersbedrijf Van der Mispel

Loodgieter / Servicemonteur

Meer weten?

De functie

Jij bent trots op je vakmanschap als loodgieter en/of verwarmingsmonteur en wilt de ruimte om dat te laten zien. Of je hebt misschien de interesse om een van deze vakgebieden erbij te leren en verder te groeien tot een breed inzetbaar allround vakman. Kwaliteit leveren, mooi werk afleveren is voor jou vanzelfsprekend. Bij deze opdrachtgever krijg je die kans. Een familiebedrijf (< 10 medewerkers) waar inmiddels de 3e generatie werkt en waar kwaliteit echt voorop staat. Zo hebben zij een mooie positie opgebouwd in de Utrechtse regio.

Dit bedrijf is sterk in het installeren, repareren en vervangen van:
– sanitair- en loodgieterswerk
– (duurzame) verwarmingsinstallaties
– dak- en zinkwerk

Jij hebt ervaring in één of meer van deze vakgebieden en wilt graag meedraaien in een klein team. Het werk kan zijn bij bijvoorbeeld (kleine) nieuwbouwprojecten, bij particulieren, zorginstellingen of utiliteitsbouw. Je dag start altijd om 6.45 uur, dan wordt gezamenlijk een kop koffie gedronken. Dan pak je de benodigde spullen bij elkaar en ga je op weg naar je klus. De reisafstand is meestal beperkt; de meeste opdrachten zijn in de regio.

1
Kantoor
6
Collega's
56
Jaar ervaring
2500
afgeronde projecten

Een dag bij Van der Mispel

Je start je werkdag altijd gezamenlijk om 6.45uur, met een bakkie koffie erbij. Daarna ga je onderweg naar de klus. Dat is bijna altijd in de regio, dus je reistijd is beperkt. Zelfstandig of samen ga je aan de slag. Dat kan bij een klein nieuwbouwproject zijn, bij een zorginstelling of een particuliere klant. Lekker aan het werk en rond 16.30 uur zit je werkdag er meestal op!

Jij

hebt technisch inzicht en bent gemnotiveerd.

bent bereid tot het draaien van weekenddienst.

bent woonachtig in de regio.

bent in het bezit bent van een rijbewijs.

Wij bieden

een salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring.

een prettige werksfeer.

afwisselende werkzaamheden.

scholingsmogelijkheden.

Deel deze vacature!

Neem contact op

We horen graag van je.

CV uploaden

Deze vacaturepagina is een initiatief van Vacatures in Houten.

Wilt u ook zo’n unieke vacaturepagina? Neem dan contact met ons op.